Haemme salkunhoitajaa

Julkaistu 10.2.2020 klo 10.02


Päätehtävänäsi on vastata uusien infrastruktuurisijoitusten valmistelusta sekä hallinnoida olemassa olevia infrasijoituksia. Salkussa olevista sijoituksista valtaosa on rahastomuotoisia. Lisäksi tehtävänäsi on osallistua tarpeen mukaan muiden epälikvidien sijoitusten hallinnointiin ja uusien rahastojen valintaan. Toimenkuvaasi kuuluu myös osallistuminen epälikvidien sijoitusten strategiseen suunnitteluun.

Tällä hetkellä VERin  infrastruktuurirahastosijoitusten markkina-arvo on noin 400 miljoonaa euroa ja suoria sijoituksia on tehty kolmeen yhtiöön. Salkun sijoituksista valtaosa on eurooppalaisissa rahastoissa, mutta sitoumuksia on tehty myös Pohjois-Amerikkaan sijoittaviin rahastoihin.            

Odotamme hakijalta

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa,
  • hyvää sijoitustoiminnan tuntemusta; kokemus epälikvideistä sijoituksista ja erityisesti infrastruktuurisijoittamisesta luetaan eduksi,
  • virassa vaadittavaa kielitaitoa ja hyvää englannin kielen taitoa,
  • kykyä analyyttiseen ajatteluun ja itsenäiseen päätöksentekoon sekä
  • vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme sijoitusalan näköalapaikalla haastavan ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Meitä on 24 ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Salkunhoitajan virka on vakinainen. Aloitusajankohta sovitaan erikseen.

Lisätietoja virasta antaa sijoitusjohtaja Maarit Säynevirta puh. 0295 201 227, varmimmin 14.2. klo 13–15 ja 25.2. klo 10–12.

Valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) ja selvitetään luottotiedot. Koeaika on 6 kuukautta. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 2.3.2020 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ver.fi. Hakemalla tehtävää hyväksyt asiaan liittyvät sähköiset tiedoksiannot.

Annonsen kan läsas på svenska här.