Haemme asiantuntevaan joukkoomme salkunhoitajaa/analyytikkoa määräaikaiseen virkasuhteeseen

Julkaistu 3.5.2018 klo 13.20


Tehtävänä on osallistua erityisesti VERin johdannaistoiminnan toteuttamiseen osana positionhallintatiimiä sekä VERin koko sijoitusomaisuutta koskeviin analyysi- ja raportointitehtäviin.

Johdannaistoiminnassa työt ovat salkunhoitoon liittyviä analyysitehtäviä ja mahdollisesti myös salkunhoitoa. VERin koko sijoitusomaisuutta koskevat tehtävät liittyvät erityisesti tuotto- ja riskiraportointiin ja pitävät sisällään erilaisten salkkua ja sen kehittämistä koskevien analyysien laatimista sekä presentaatioiden ja dokumenttien valmistamista ja esittämistä. Olet tiiviissä yhteistyössä VERin sijoitustiimien, middle officen ja toimitusjohtajan sekä ulkoisten palveluntuottajien kanssa.

Odotamme institutionaalisen sijoitustoiminnan ja siinä käytettävien instrumenttien, erityisesti johdannaisten, sekä sijoitustoiminnan järjestelmien tuntemusta. Sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. KTM tai DI) ja jo hankittua kokemusta.

Tarjoamme sijoitusalan näköalapaikalla haastavan ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä erinomaiset mahdollisuudet ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan ja perhevapaan sijaisuus noin vuodeksi alkaen elokuussa 2018.

Lisätietoja antaa sijoitusjohtaja Sami Lahtinen puh. (09) 2515 7025, varmimmin 7.5. klo 10–11.30 ja 15.5. klo 9–11.

Valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Koeaika on neljä kuukautta. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 17.5.2018 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ver.fi.